HET ONTHAAL

  • boek_2
  • certificaat-boekje
  • ambassadeurskistje_1

Aan de start van de wandeling rond de installatie vindt u ons informatiepunt. Hier kan u terecht met al uw vragen over het project. Het onthaal is van maandag tot en met zondag geopend van 9u tot 12u30 en van 13u tot 17u.

Wie na zijn bezoek aan de installatie graag onmiddellijk een beeldje mee naar huis wil nemen, kan ambassadeur worden. Een ambassadeur engageert zich voor het mee verspreiden van het project en het uitdragen van onze visie en missie waar mogelijk. Voor een bijdrage van €50,- krijg je een beeldje in een gepersonaliseerd houten kistje mee naar huis. Door het succes van deze kistjes kan de voorraad in het onthaal uitgeput zijn. Wil je zeker zijn van een kistje op de dag van je bezoek? Dan reserveer je er best op voorhand eentje via mail (cwrm@vzwkunst.be).

Wil je graag ons hele verhaal nog eens rustig nalezen en bekijken? Dat kan! Het verhaal over het ontstaan van ComingWorldRememberMe bundelden we in de uitgave The making of. Dit verslag met prachtig beeldmateriaal van onder andere fotograaf Harold Naeye werd aangevuld met de gedichten van Willie Verhegghe die te lezen en te beluisteren zijn langsheen poëzieparcours Ode Aan de War Poets. Ook de bijhorende kalligrafische vertalingen van de gedichten zijn terug te vinden in deze publicatie. Dit boek is te koop in het onthaalpaviljoen voor €20 of kan online besteld worden via cwrm@vzwkunst.be. (Boek + verzendingskosten €25,50)