• ambassadeurkistjes_1
  • ambassadeurkistjes_2

word nu CWRM-ambassadeur!

Iedereen kan ambassadeur worden van ons project. Een ambassadeur engageert zich voor het mee verspreiden van het project en het uitdragen van onze visie en missie waar mogelijk. Voor een bijdrage van €50,- word je een bijzondere peter of meter van het project en krijg je een beeldje mee naar huis in een gepersonaliseerd  houten kistje. Als ambassadeur engageer je je ook om in maart-april 2018 een halve of hele dag mee te komen helpen aan het opbouwen van de land art installatie in de Palingbeek. Je geeft op dat moment ‘jouw beeldje’ uit het kistje ook zelf een plaats tussen de 599.999 andere beeldjes.

Er zijn verschillende formules mogelijk:


Individuele ambassadeurs

Je engageert je om gedurende de looptijd van het project mee peters en meters te werven. In maart-april 2018 kom je een halve of een hele dag meehelpen aan het opbouwen van de land art installatie in de Palingbeek.  

3G-ambassadeurs

Je engageert je samen met je gezin of familie met drie generaties (3G) voor de CWRM-doelstellingen: herdenken-helpen-reflecteren-verbinden.
Je komt een workshop volgen in een van onze vaste ateliers en krijgt een gepersonaliseerd houten kistje met beeldje mee naar huis. Met de hele familie kom je ook in maart-april 2018 een (halve) dag meehelpen met de installatie. Een zinvol engagement voor grootouders, ouders & (klein)kinderen. 

Community-ambassadeurs

Verenigingen, instellingen, scholen en bedrijven kunnen community-ambassadeurs worden. Met een mobiel ­atelier ga je voor een breder financieel én inhoudelijk engagement. (Meer info verder in de bijlage.) In maart-april 2018 kom je met een groep meehelpen aan de installatie van ComingWorldRememberMe.

Jaarlijks worden al onze ambassadeurs 

uitgenodigd voor een VIP CWRM-workshopdag.  

Interesse of vragen? 

Neem dan gerust contact op met ons: 

cwrm@vzwkunst.be